Legnagyobb VESZÉLYforrás

Legnagyobb VESZÉLYforrás

Legó és Mila esete

 

Mindig kérjük, hogy ne legyen kinn semmi, ami veszélyt jelenthet az állatainkra és arról a helyről egyszer már el is jöttünk irtás nélkül, mert úgy ítéltük meg a szituációt, hogy az nem biztonságos senkire nézve sem.
De ismerősről volt szó és minden ígéretet megkaptunk, hogy be lesznek gyűjtve a házilag kotyvasztott csodacsalik, amikbe csak az ég tudja, mik kerültek bekeverésre.
Valószínű mégsem sikerült megfelelően eltüntetni ezek maradékát, mert azon az éjjelen mindkét kollégánk idegrendszeri tüneteket produkálva lett rosszul. Pedig enni egyikük sem evett fel semmit, de valószínű elegendő volt beleszimatolniuk a veszélyes anyagokba!
Reggel első utunk Dr Nagy István kisállatgyógyász szakállatorvos rendelőjébe vezetett, ahol Árgyelánné Kishonti Fanni doktornő soron kívül fogadta terrierjeinket még a rendelési idő megkezdése előtt. Itt is köszönet a szakszerű és gyors segítségért!
Ha valaki ezt az irtási módot választja, kérjük mindig legyen tekintettel arra, hogy mi – és minden hozzánk hasonló csapat! – élőlényekkel dolgozik, akikre vigyázzunk együtt jól!
Azóta mindketten remekül vannak, de nem volt ez ennyire biztos akkor, mikor napokig infúziós terápiára jártunk és izgultunk, mit hoz a holnap…