Patkány

Hogyan irtsunk patkányt

A „Hogyan irtsunk patkányt?” kérdésre adódik az egyszerű válasz: „Hatékonyan!”

Sok jó megoldás létezik és ahány ház, annyi probléma, ami megoldásra vár.

Ha minket kérdeznek – márpedig ezért jutnak a megoldást keresők az oldalunkra – akkor azt tudjuk tanácsolni, hogy egy természetes módszernél nincs jobb! És bizony a görények természetes ellenségei a patkányoknak, akkor pedig miért ne használnánk ki ezt az ölünkbe hullott lehetőséget, hisz annyi mindennel szennyezzük a világunkat!

A görények patkányokkal szembeni ellenérzései ösztönösek, de azért nekik is van mit tanulniuk, mire bevethető vadásszá cseperednek. Fontos, hogy kötődjenek hozzánk, hisz haza is szeretnénk vinni apró kollégáinkat a nap végén. Ismerniük és tisztelniük kell a kutyáinkat a nyugodt közös munka érdekében. Ezeket mind pozitív megerősítéssel igyekszünk megismertetni velük és sok gyakorlással minél tapasztaltabb harcosokat nevelünk belőlük, akik segítségével mi is minden nap tanulunk valami újat, mert ez csak kölcsönösen működhet egy jó csapatban és a mi csapatunk igen jó!

Bízzanak jobban a természet adta lehetőségekben a kemikáliákkal szemben és adjanak teret a görényeknek, hogy azt tehessék, amihez a legjobban értenek: irtsák a patkányokat!
A velük érkező két- és négylábú segítők minden tőlük telhetőt meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél hatékonyabb legyen az irtás és minél elégedettebb legyen a megrendelő!

A végére tehát meg is született a „Hogyan irtsunk patkányt?” kérdésre a konkrétabb válasz: „Görénnyel és kutyákkal!”